Continutul Principal

Victor Ponta, reacție după ce un deputat Pro România a anunțat negocieri cu Liviu Dragnea pentru prezidențiale

Data: 4 aprilie 2019

Deputatul Sorin Marica, fost membru PSD, actualmente membru al Pro România, a declarat joi, la Deva, că săptămâna viitoare şi-a propus să se întâlnească cu preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, pentru a-i propune o unificare a forţelor politice de factură social-democrată în perspectiva alegerilor pentru Preşedinţia României, conform Agerpres.

Victor Ponta a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că Sorin Marica are intenții bune, dar deocamdată nu se poate o unificare a stângii, atât timp cât PSD este condus de Liviu Dragnea și ”PRM-iștii” care au confiscat partidul.

”Domnul Marica are intenii bune  – si ca el gandesc foarte multi oameni ! Si eu vreau ca toti social democratii sa fie uniti , insa acest lucru nu se poate face pana nu scapam de PD-istii si PRM -istii care au confiscat PSD si care distrug tara pentru interesele lor mafiote! Imi pare rau pt PSD dar Dragnea si gasca lui nu vor elibera PSD pana nu il distrug.

Si eu si toti cei de la ProRomania consideram initiativa domnului Marica total gresita si daunatoare – sper sa se mai gandeasca o data si sa inteleaga ca noi nu facem nicio alianta cu Dragnea si PSDragnea!”, ne-a precizat Victor Ponta.

SURSA STIRIPESURSE.RO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.