Continutul Principal

Victor Ponta, replică-fulger după ce Dragnea l-a numit securist: ‘Mă acuză exact cum spunea şeful lui, Băsescu’

Data: 16 decembrie 2018

Victor Ponta, liderul Pro România, reacţionează rapid după ce Liviu Dragnea l-a atacat în Consiliul Naţional al PSD. Dacă Dragnea a afirmat că „unii se înghesuie la un partid securist, făcut de securişti pentru securişti”, fostul premier aminteşte cum stăteau lucrurile acum câţiva ani.

„Eu nu am tăiat porcul la T14 şi nici nu căram vinuri scumpe la K2 ca să mă ajute cineva cu dosarele. Mă acuză exact cum spunea şeful lui, Băsescu. Nici nu l-a dus mintea la ceva mai deştept”, a declarat Victor Ponta pentru STIRIPESURSE.RO.

UPDATE: „Liviu Dragnea uraste PRO Romania si pe mine pentru ca de noi ii este frica / pentru ca spre deosebire de alti oameni nu ne poate cumpara sau speria/ pentru ca fata de Orban sau USR noi stim si vrem sa facem Opozitie / pentru ca oamenii seriosi si de buna credinta scarbiti de ticalosia si paranoia lui vor veni la PRO Romania / pentru ca gasca lui de pedisti si peremisti resapati sunt detestati de popor / pentru ca in sondajele de opinie el este cat un gainat fata de Firea, Iohannis, Tariceanu sau Ponta si asta nu poate sa schimbe / pentru ca orice ordonanta de amnistie si gratiere adopta acum el va ajunge la inchisoare pentru vanzarea averii tarii prin Fondul Suveran si pentru ca indatoreaza tara cu zeci de miliarde de euro! Spuneam in anii 2010-2015 ca atunci cand ma injura Basescu inseamna ca fac lucruri bune / cand ma injura Dragnea, valetul lui Basescu , e si mai bine!”, a scris, ulterior, Victor Ponta pe Facebook.

Sursa Stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.