Continutul Principal

Victor Ponta, replică IRONICĂ pentru Codrin Ștefănescu: El este Bufonul Regelui

Data: 7 ianuarie 2019

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că arestarea fostului premier Adrian Năstase s-a făcut cu permisiunea premierului în funcție din acel moment, Victor Ponta. În replică, Victor Ponta susține că Ștefănescu este ”bufonul regelui” și nu merită băgat în seamă cu ceea ce spune.

„Daca era Codrin Prim Ministru facea el si dregea? Haideti sa fim seriosi ! El este Bufonul Regelui ( chiar daca se crede Rege) – nu te certi si nu dai replici Bufonului / si nici nu il iei in serios!”, a declarat Victor Ponta, pentru STIRIPESURSE.RO.

 

Totul a plecat de la o declarație a lui Codrin Ștefănescu, care consideră că Ponta a permis arestarea lui Adrian Năstase.

 

”La Năstase lucrurile au pornit din interiorul partidului. Sunt convins că Victor Ponta a permis pur și simplu arestarea lui Năstase (…) Dacă eram primul ministru al României și președintele PSD, Băsescu și clica lui nu l-ar fi arestat niciodată pe Năstase, nici dacă dărâmau Carpații. Știam ce am de făcut când știi că lui Năstase i se întocmesc dosare false, când îi este umilită familia, avocații și toți cei apropiați.”, a declarat Codrin Ștefănescu, într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu.

Sursa Stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.