Continutul Principal

Victor Ponta: Reprezentantul PRO România în Biroul Electoral Central a votat pentru alianța USR-PLUS

Data: 7 martie 2019

Biroul Electoral Central a respins, astăzi, participarea alianței USR-PLUS la europarlamentare, pe motiv că Dacian Cioloș și Dan Barna nu ar fi, în mod oficial și legal, președinții acestor două partide.

În acest context, într-o declarație exclusivă pentru PSNews.ro, președintele PRO România, Victor Ponta, a ținut să precizeze că reprezentantul PRO România în Biroul Electoral Central a votat pentru alianța USR-PLUS.

Pe de altă parte, ex-premierul a adăugat că lovitura primită de USR-PLUS miercuri reprezintă un mesaj clar pentru aceștia: ”este nevoie și de specialiști pentru, nu poți să faci numai așa din entuziasm”

”Reprezentantul PRO România în Biroul Electoral Central a votat pentru alianța USR-PLUS. Înțeleg că sunt niște probleme administrative și de întocmire a documentelor, dar noi am avut un principiu: lăsați pe toată lumea să candideze, prea multă birocrație strică. Acum cred că, totuși, este și un mesaj pentru cei de la USR-PLUS, și asta le spun mereu în Parlament sau când am ocazia: este nevoie și de specialiști pentru că nu poți să faci numai așa din entuziasm și poate că din chestia asta vor învăța. Voiam, însă, să fiu foarte clar, nu știu dacă sunt victemele PSD-ului.

Nu cred că sunt victimele PSD-ului. Am văzut votul judecătorilor și atunci n-am niciun dubiu că acei judecători au dat pe ceea ce scrie în lege. Nu sunt nici victime politice. Repet, PRO România a votat pentru ei și PNL la fel. Eu cred că trebuie să schimbăm legea și să o facem mai puțin birocratică. Sunt enorm de mult de proceduri absolut depășite de timp, inclusiv faptul că strângem semnături în epoca în care totul se face electronic și noi suntem pe stradă semnături e o prostie, dar eu sunt convins că o candideze și furtuna de azi se termină repede”, a declarat Victor Ponta

sursa psnews.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.