Continutul Principal

Victor Ponta: România rămâne ţara în care ‘smecherii’ de la Guvern NU respectă regulile, dar îi sancţionează pe ‘fraierii’ de români obişnuiţi

Data: 30 iunie 2020

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, în ședința de luni, că vor fi suspendate autorizațiile de funcționare pentru organizatorii activităților și evenimentelor, dacă în cadrul acestora nu sunt respectate regulile de siguranță sanitară. Victor Ponta reacţionează această ştire şi propune trei măsuri care vizează direct Guvernul şi PNL.

„1. Decizie – privind suspendarea functionarii Guvernului pentru incalcarea regulilor privind consumul de alcool, tutun, lipsa distantarii sociale si lipsa mastilor de protectie!

2. Decizie privind suspendarea activitatii PNL Iasi pentru organizarea de intalniri politice cu peste 100 de persoane in spatii inchise – fara purtarea mastilor de protectie

 

3. Decizie privind suspendarea activitatii PNL Timis , a activitatii Primarului Nicolae Robu si a Senatoarei Alina Gorghiu pentru organizarea si participarea la activitati politice in Comuna Liebling Timis cu incalcarea regulilor privind adunarile publice !

 

Cand o sa vad aceste prime 3 decizii adoptate o sa sustin toate restrictiile – altfel Romania ramane tara in care “smecherii” de la Guvern NU respecta regulile dar ii amendeaza si sanctioneaza pe “fraierii” de romani obisnuiti!”, scrie liderul Pro România pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.