Continutul Principal

Victor Ponta s-a APRINS din cauza lui Dragnea și Toader: OUG este ca să ajute o singură persoană condamnată de completele de 5 judecători

Data: 21 ianuarie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a aprins după vestea că euro a atins un nou maxim istoric, ajungând la 4,7 lei. Fostul premier critică dur faptul că subvențiile pentru partide au fost plătite punctual de la bugetul de stat, în prima lună a acestui an.

 

„Euro a depasit pragul de 4,7 ron / nu avem inca Buget pentru anul 2019 / pensiile si salariile au fost inghetate / drepturile profesorilor amanate / licitatiile pe fonduri europene blocate/ pretul la energie este deja cel mai mare din Europa / s-au introdus prin “Ordonanta disperarii” data in 30 Secembrie inca 6 taxe noi care deja afecteaza grav companiile si bancile cu capital romanesc!

Dar banii dati de la Buget pentru Partidele politice s-au platit in luna Ianuarie! Acestea sunt masuri social democrate? Asa era scris in Programul de Guvernare cu care am cerut votul oamenilor in 2016?

 

Intre timp singura preocupare a Puterii in 2019 este sa dea o Ordonanta de Urgenta ca sa ajute o singura persoana condamnata la Completul de 5 judecatori”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Sursa Stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.