Continutul Principal

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT din cauza bugetului pe 2020: E și mai fantasmagoric decât cel al premierului Dăncilă

Data: 23 decembrie 2019

Fostul premier Victor Ponta vine cu acuzații grave. Acesta susține că bugetul pe anul 2020 este unul complet rupt de realitate.

„Bugetul făcut de Dăncilă anul trecut era fantasmagoric. Bugetul de acum e și mai fantasmagoric. (…)Bugetul de acum e un pic mai fantasmagoric decât cel făcut de Dăncilă. Nu știu de unde vor face încasările. Nici nu sunt taxe suplimentare, nici venituri suplimentare, nu cred că au găsit bani în cămară. Toată lumea, Banca Națională, toți spun că vom avea o creștere de maxim 3%, ei au 4,1%”, a spus Victor Ponta.

Cred că e un semnal foarte rău că se taie bani de la educație și sănătate. Am fost premier și eu. Mereu întrebam câți bani sunt alocați. E un semnal rău că se taie. Se îngheață pensiile mici, iar cele mari cresc. Cred că e un lucru grav. Ar fi trebuit ca cele mici să crească și cele mari să fie impozitate. Avem o diferență de 146 de ori între pensiile mici și cele mari”, susține Ponta.

„Înțeleg că cei de la PSD au decis să se sesizeze CCR. Vreau și eu să știu dacă mai dezbatem bugetul vreodată în Parlament în România. Sper ca la CCR să se decidă foarte clar ca bugetul să se dezbată în Parlament”, a spus Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.