Continutul Principal

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la adresa Rovanei Plumb: ‘Acces exagerat de pupin…urism/Evident ca m-am complacut si eu, ca si Ion Iliescu, Adrian Nastase

Data: 13 mai 2019

Ieșire spumoasă a liderului PRO România, Victor Ponta, la adresa fostei sale colege de partid Rovana Plumb. Ponta a scris pe Facebook despre cea mai recentă dezbatere la care a luat parte alături de Rovana Plumb.

„Azi, la dezbaterea DC News, i-am dat ocazia Rovanei sa repare monstruozitatea pe care a spus-o la Iasi pe scena ( dintr-un acces exagerat de pupin…urism)! Am primit doar un raspuns stupid din noua “cartulie rosie a Carmaciului Liviu”!

Evident ca m-am complacut si eu ( ca si Ion Iliescu , Adrian Nastase, Mircea Geoana inaintea mea) – evident ca am acceptat si sustinut “Rovane” care ne cantau “ode”/ imi pare rau pentru asta si, tot ce pot sa fac acum, este sa ma lupt contra lor! Dar sunt convins ca as fi dat-o jos in suturi de pe scena daca o auzeam ca traim “in tara lui Ponta” – pentru ca imi dadeam seama de oribilitatea expresiei!

Problema acum nu mai este doar Dragnea ( asa cum nu era doar Ceausescu) – toti lingaii si nulitatile din jurul lui , care ii intretin paranoia primind in schimb functii si avantaje uriase – toti merita sa fie eliminati din viata publica!

Pentru adevaratii social – democrati exista acum alternativa corecta : PRO Romania!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

  1. Intr-adevăr este revoltătoare atitudinea de slugărnicie patologică a acestei doamne! Mandatul de ministru al R.Plumb este un dezastru, dar tupeul este maxim! Să ataci, să sabotezi sau să minimalizezi activitatea foștilor colegi este de neiertat! Această doamnă și alții ca ea, nu merită să ne reprezinte! Este jenant când vezi persoane slab pregătite în funcții de decizie! Din punctul meu de vedere, R. Plumb este o țață cu spoială de doamnă!
    Vă doresc mult succes și să ne reprezentați cu cinste, așa cum ați mai făcut-o!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.