Continutul Principal

Victor Ponta, semnal de alarmă în plin scandal pe justiție: ‘Între timp în partea economică ne distrugem atât de tare’

Data: 27 februarie 2019

Fostul premier Victor Ponta trage un semnal de alarmă în plin scandal pe OUG7 privind legile justițitiei! Acesta a subliniat că în timp ce toată atenţia se concentrează pe justiţie, guvernarea PSD face praf economia ţării prin măsuri precum OUG 114.

„Eu nu văd în niciun caz că un sistem se îmbunătăţeşte, eu văd doar că e o bătaie puterea care a avut-o Băsescu să o aibă acum şi Dragnea. La un moment dat o să cadă şi Dragnea şi o să vină altul care să aibă puterea să facă dosare la alţii”, a afirmat Victor Ponta, pentru emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV.

Liderul Pro-România a subliniat că în timp ce toată atenţia se concentrează pe justiţie, guvernarea PSD face praf economia ţării prin măsuri precum OUG 114.

„Sunt doi ani şi ceva de la OUG 13, când au ieşit 500.000 de oameni în stradă, suntem în acelaşi stadiu şi în aceeaşi această perioadă nu vorbim deloc de alte lucruri. Ştiţi că intrăm în martie şi nu avem buget? Ştiţi că OUG 114 e o imbecilitate sinistră. (…) OUG 114 dată între Crăciun şi Revelion, acum înţeleg că fac un colectiv să o schimbe, dar între timp a ajuns leul 4,7, preţul la energie a crescut, ăia şi-au amânat toate investiţiile în Marea Neagră şi importăm gaz de Gazprom. Adică noi tot vorbim despre ceva care oricum nu se rezolvă, dacă câştigă Dragnea sau Kovesi, dar nu câştigă niciunu,l că amândoi sunt bine unul la Bucureşti şi unul la Bruxelles, şi între timp în partea economică ne distrugem atât de tare”, a arătat Victor Ponta.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.