Continutul Principal

VICTOR PONTA ȘI CORINA CREȚU AU STRÂNS SEMNĂTURI PENTRU PRO ROMÂNIA ÎN PIAȚA OBOR

Data: 2 martie 2019

Președintele PRO România, Victor Ponta, și comisarul european pentru Politică Regională, Corina Crețu – care vor deschide lista partidului la alegerile europarlamentare – au fost astăzi în Piața Obor din Capitală pentru a strânge semnături și pentru a discuta cu oamenii.

Cei doi au fost însoțiți de către deputații PRO România Gabriela Podașcă, Georgian Pop, Alin Văcaru și Mircea Dobre, dar și de vicepreședintele partidului, Ioana Petrescu, precum și de către coordonatorii organizației PRO România București și ai organizațiilor de sector.

”Astăzi m-am întâlnit cu foarte mulți oameni care au fost alături de mine și care apreciază guvernarea din perioada 2012-2015, dar, mai ales, care s-au săturat de modul în care Liviu Dragnea și gașca sa de incompetenți jefuiesc în fiecare zi această țară. PRO România este singura alternativă serioasă și profesionistă la acest dezastru. Avem cei mai buni oameni care să ne reprezinte în Parlamentul European, iar faptul că lista PRO România este deschisă de un comisar european foarte respectat, Corina Crețu, este o garanție solidă că știm și avem puterea să schimbăm lucrurile”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta.

Corina Crețu: ”Am ales să mă alătur echipei PRO România pentru că sunt convinsă că este cea mai bună soluție”
La rândul său, comisarul european Corina Crețu a discutat cu oamenii despre importanța de a fi reprezentați în Parlamentul European de o echipă care să valorifice mai bine șansele pe care România le are la nivel european.

”Atragerea fondurilor europene ar trebui să fie unul dintre motoarele principale de dezvoltare ale României. Din păcate, în ultimii doi ani, s-au trimis foarte puține proiecte la Bruxelles și s-au pierdut foarte multe oportunități. Am ales să mă alătur echipei PRO România pentru că sunt convinsă că este cea mai bună soluție pentru a valorifica mai inteligent, inclusiv din Parlamentul European, șansele pe care le avem ca membri ai Uniunii Europene”, a declarat comisarul Corina Crețu.

Organizația PRO România – București a strâns în primele 7 zile ale campaniei un număr de peste 11.000 de semnături pentru a participa la alegerile europarlamentare din 26 mai.

sursa cancan.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.