Continutul Principal

Victor Ponta trage semnalul de ALARMĂ, după ce s-a aflat de GAURA din buget: vine nota de plată

Data: 4 iulie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că actuala guvernare PSD-ALDE este iresponsabilă și faptul că deja există găuri neacoperite în buget va duce România într-o situație de criză. El arată că este nevoie de un Guvern similar cu cel pe care l-a condus pentru a ieși din această gaură neagră.

”De la inceputul anului noi, cei de la ProRomania, am tot tras semnalul de alarma : guvernarea populista si neprofesionista ne arunca intr-o situatie la fel de rea ca in 2009-2010! Din acest motiv am si votat motiunea de cenzura ( nu de dragul PNL si USR care, oricum, nu au pregatit nicio alternativa serioasa la PSD – Alde)!

Si acum, ca si in 2010-2011 , nota de plata a unei proaste guvernari va fi achitata de oamenii obisnuiti si de firmele romanesti – cei bogati si companiile multinationale au mereu variante de salvare!

Solutii exista ; trebuie insa o alta echipa guvernamentala , cu oameni profesionisti si care sa nu fie disperati dupa voturi / la ProRomania construim in aceasta vara o varianta alternativa de Guvern – mai putine ministere, programe adevarate de investitii in economie si restructurare a aparatului administrativ , plus oameni PROfesionisti si competenti!

In 2012 Romania a avut un Guvern care a scos tara din criza si a pus bazele unei dezvoltari adevarate / dar nu trebuie sa repetam criza din 2010-2011 ca sa intelegem ce avem de facut! Suntem in ceasul al 12 lea! Facem ceva?”, scrie Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.