Continutul Principal

Victor Ponta trage un semnal de alarmă: ‘Trebuie să ne îngrijoreze pe toți acest fenomen extrem de grav și să acționăm acum’

Data: 22 iulie 2020

Liderul Pro România Victor Ponta trage un semnal de alarmă, pe pagina de Facebook, după ce mai multe studii arată că violența postărilor, acțiunilor, comentariilor și îndemnurilor de pe net a ajuns în România tot mai greu de suportat. 4 din 5 adolescenți din România au fost hărțuiți online, scrie Libertatea.

„Trebuie sa ne ingrijoreze pe toti acest fenomen extrem de grav – si sa actionam ACUM !

In primul rand in calitate de parinte ( si apoi de parlamentar) voi promova si voi sustine cu toate puterile o legislatie care sa echivaleze violenta digitala cu violenta fizica / sa sanctioneze penal si civil asemenea fapte / sa impuna amenzi usturatoare retelelor sociale si siteurilor care nu iau masuri de preventie ( asa cum televiziunile sunt obligate de Legea CNA )!

Voi sustine prin lege sanctionarea drastica a politicienilor si chiar desfiintarea partidelor politice si organizatiilor neguvernamentale care organizeaza si platesc “postaci” ( tineri care, in schimbul unor sume de bani de care au nevoie pentru viata de zi cu zi, primesc si difuzeaza de la un Partid mesaje cu caracter violent si injurios)!”, scrie Ponta pe Facebook.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.