Continutul Principal

Știm că ceea ce-și doresc tinerii după terminarea școlii este în primul rând un loc de muncă plătit corespunzător, un loc de muncă unde le sunt respectate drepturile, iar cariera lor este bazată pe merit și nu pe nepotism. Dar înainte de orice își doresc ca acest lucru să se întâmple în propria țară.

PRO România are gândite politici publice în toate domeniile importante: infrastructură, sănătate, educație, energie, transporturi și mediu. Sunt lucruri concrete, ce pot fi realizate de o echipa profesionista și care inainte de toate ține cu Romania. De asemenea, vom depune toate eforturile pentru a ne asigura că drepturile cetățenilor noștri care trăiesc, studiază sau muncesc în Marea Britanie sunt respectate în totalitate după ce această țară va părăsi Uniunea Europeană.

Tinerii români, în România

PRO România va acorda o atenție specială dezvoltării proiectelor destinate tinerilor, prin care aceștia să își găsească mai repede un loc de muncă și să devină contributori activi la dezvoltarea țării.
Politicile publice ale PRO România în domeniul social vor fi orientate pe sprijinirea familiilor, cu prioritate pe sprijinirea părinților pe durata efecturării concediului de creștere a copilului, dar și pe susținerea unei reintegrari rapide pe piața muncii.

Dar cel mai important proiect al PRO România, care trebuie să fie și obiectivul nostru național în următorii ani, va fi să reușim să convingem cât mai mulți români care muncesc peste hotare să se întoarcă acasă. Ori acest lucru se poate întâmpla doar dacă vom reuși să le oferim salarii și condiții decente care să se apropie de cele din țările în care se află acum, dar mai ales încredere în modul în care vrem să evolueze societatea noastră.

Este foarte important să facem acest lucru cât mai repede, pentru că România are un deficit uriaș de forță de muncă, deși avem patru milioane de români în diaspora care au deja experiența muncii și vieții în Occident. Un capital uman de o valoare inestimabilă, oameni care sunt foarte buni în meseriile pe care le fac și care ar aduce un plus de valoare economiei noastre.
Acesta trebuie să fie cel mai important obiectiv național pe care să ni-l propunem cu toții, ca români.

PRO România, prin europarlamentarii săi, va reprezenta cu onoare și profesionalism interesele țării noastre în Europa, deoarece credem că locul nostru este și trebuie să rămână în Europa.

Un vot pentru PRO România la alegerile europarlamentare înseamnă un vot pentru Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose, Iurie Leancă și pentru o echipă de profesioniști. Este un vot pentru o echipă care ține cu țara, un vot pentru a rămâne în UE.

Votează PRO România pe 26 mai, poziția 3 pe buletinul de vot.

PRO România Ține cu România!