Continutul Principal

Victor Ponta. Un premier anticriză

Data: 13 noiembrie 2020

 

 Victor Ponta, Prim-ministrul care scoate țara din criză.

 

 

Epidemia de coronavirus a adus nu doar România, ci intreaga lume în pragul unei crize fără precedent.

E nevoie de măsuri curajoase pentru ca țara să depășească acest moment de mare cumpănă, cu un guvern condus de un premier care știe ce trebuie făcut și, mai ales, care reprezintă și apără interesele României.

 

  • România are nevoie de lideri care să-și asume ieșirea din criză și de un prim-ministru cu viziune și cu un plan.
  • PRO România vine cu un PROiect de țară, cu măsuri vitale și urgente. Iar Victor Ponta este singurul care are experiența și competența de a scoate România din criză.
  • Victor Ponta a mai scos țara din criză, în 2012. A corectat nedreptățile făcute de guvernul liberal. A crescut salariile, pensiile, alocațiile, a creat noi locuri de muncă, a scăzut taxarea muncii și a afacerilor, iar românii au simțit beneficiile.
  • Trebuie să acționăm ACUM și să ne salvăm țara! Nu putem lăsa pe nimeni în urmă, iar PRO România propune măsuri urgente anticriză pentru români și pentru afacerile românești.

 

PRO România îl propune pe Victor Ponta ca prim-ministru pentru a implementa măsurile anticriză de care țara are acum nevoie.

Sunt măsuri așteptate de mulți români aflați în dificultate, dar și de firmele românești mici și mijlocii, grav afectate de măsurile luate de guvernul Orban.

Votează PRO România la parlamentare și Victor Ponta va fi premierul anticriză ce va scoate țara din nou la liman.

 

Programul anticriză al viitorului prim-ministru include măsuri concrete de redresare economică, de îmbunătățire a nivelui de trai și de reluare a unei vieți normale.

Nimeni nu trebuie lăsat în urmă. Toți, împreună, trebuie să depășim criza sanitară, economică și socială în care ne aflăm. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Victor Ponta își asumă 5 măsuri pentru prima zi de guvernare:

1. Venitul minim garantat

2. Sprijin pentru firmele românești

3. Program Național de Testare

4. Deschiderea școlilor

5. Redarea demnității pentru militari

 

Programul de guvernare al lui Victor Ponta constă în măsuri anticriză, dar și programe menite să dezvolte accelerat țara în următorii 4 ani.

Experiența sa și echipa pe care o are alături sunt cea mai bună șansă pe care România o are acum pentru a depăși momentele dificile prin care trecem.

 

Implică-te!

Te chemăm alături de noi pe 6 decembrie să susții programul anticriză  al premierului Ponta.

Fii și tu pro-România și votează pentru Victor Ponta pe listele PRO România la alegerile parlamentare!

 

Premierul PRO România. Un premier anticriză.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.